marți, 11 iunie 2013

Gata?

Ca o fiinta gingasa (a se citi "gingase") ce sunt, nu pronunt imprecatii. Nu de alta, dar avem si noi o imagine de pastrat, nu? Asa ca, daca tot am spatiul asta pentru a-mi exprima "gandurile, sentimentele" si alte alea despre care isi dau cu parerea absolventii de liceu la examenul maturitatii, o sa scriu ce mor sa strig in gura mare de cateva zile.


:La dracu` ! .

(gata, dar tot nu mi-a trecut. cel putin, nu pana....)


3 comentarii:

  1. e un inceput bun sa iti descatisezi tensiunea prin scris. pe mine ma ajuta intotdeauna. si uneori ma intreb daca sunt nebuna, pentru ca majoritatea oamenilor apreciaza cel mai mult ceea ce scriu in momente...sa zicem "colorate"... :D orice ai zice, tu ramai intotdeauna o fiinta "gingase", nimic din ce faci nu iti va afecta acel "positive face". ;) si sincer acum , cateodata e chiar bine sa urli in gura mare! (eu fac asta de cateva saptamani bune si sa stii ca m-a ajutat!! :)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca foaia pe care am rupt-o in bucatele mici, mici nu e de acord. Cred ca tare i-ar fi placut sa traiasca. Macar pana la prima intalnire cu domnul Cartus. Ar fi trebuit sa faca o plimbare prin "Pasagiul Canon". Delirez.

      Da, cred ca e tare bine sa urli. Cred ca o sa fac si chestia asta. Doar ca mi-e ca o sa fac vreo prostie si, in loc sa urlu pentru mine, o sa urlu la altii. Victime colaterale.

      Dar, pentru ca starea tot aia mi-e... la dracu` cu toate! Noi sa fim sanatosi, ca totul are rezolvare!

      Ștergere
    2. Data viitoare acorda-i o sansa si nu mai arunca la gunoi treaba muzelor! Pasagiul Canon ar fi fost mandru sa aiba asemenea vizitatori, sunt convinsa!


      Totul va fi bine! Si daca vine cumva Mefistofel si schimba lucrurile...il punem noi la punct! ;)

      Ștergere